بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

سقوط گلوله توپخانه در بازار سودان ۳۴ کشته برجای گذاشت

سقوط گلوله توپخانه در بازار سودان ۳۴ کشته برجای گذاشت بر اثر سقوط یک گلوله توپخانه در بازاری در سودان ۳۴ نفر جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اثر سقوط یک گلوله توپخانه در بازاری در خارطوم، پایتخت سودان ۳۴ نفر جان خود را از دست داده و شمار زیادی زخمی شدند.

به گزارش رسانه‌های سودان، این بازار در محله کراری در شهر ام درمان قرار داشته است. روز گذشته نیز بر اثر اصابت گلوله توپخانه به چند واحد مسکونی در خارطوم ۱۵ نفر جان خود را از دست دادند.

تا کنون مشخص نیست که منشا این گلوله توپخانه چه مکانی بوده است. اوایل آبان ماه دفتر صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» در سودان اعلام کرد که ۳ میلیون کودک به دلیل جنگ داخلی در سودان آواره شده اند.

این سازمان بین المللی همچنین از افزایش آمار مذکور در آینده نیز ابراز نگرانی کرده بود. درگیری‌ها میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع از ۱۵ آوریل امسال آغاز شد.

تاکنون چندین بار میان گروه‌های درگیر آتش بس اعلام شده، اما طرفین به‌طور مداوم آن را نقض می‌کنند.

بر اساس گزارش دیده بان حقوق بشر سودان (SOHR)، طی این درگیری‌ها که از ۱۵ آوریل آغاز شد، بیش از ۱۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند و ۵.۴ میلیون سودانی هم مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کنند. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار